logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

На Львівщині затримали чоловіка, який зарізав свого сина і переховувався від слідства

28-09-2020 19:201309

На Львівщині затримали чоловіка, який зарізав свого сина і переховувався від слідства
Фото: ілюстративне

Мешканець одного з сіл Самбірського району Львівщини переховувався від слідства після того, як під час побутового конфлікту наніс удар ножем своєму сину. У результаті той помер до приїзду медиків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 28 вересня співробітники Самбірського відділу поліції затримали 60-річного зловмисника, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як встановили поліцейські, 11 вересня, близько 22.20, мешканець одного з сіл Самбірського району під час побутової сварки зі своїм 31-річним сином наніс йому удар ножем у ділянку грудей. Від отриманих травм поранений помер до приїзду медиків, а батько втік з дому.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники територіального підрозділу поліції та інших служб поліції Львівщини розшукали та затримали його в одному з сіл Самбірщини, де він переховувався від слідства.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Leopolis.news