logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Найбільше шансів очолити Новояворівську ОТГ має Орест Червоний — результати інтернет-голосування

29-09-2020 17:027049

Найбільше шансів очолити Новояворівську ОТГ має Орест Червоний — результати інтернет-голосування

До місцевих виборів залишилося менш як місяць. Окрім соціологічних досліджень чимало громадських спільнот у соцмережах проводять опитування суспільної думки щодо потенційних кандидатів.

Цими днями одразу дві групи Новояворівська звернулися до своїх підписників із питанням: «За кого будете голосувати 25 жовтня?». Опитування відбувається в групах Підслухано НЯ (налічує понад 23 тисяч учасників) та Підслухано м.Новояворівськ. Офіційна сторінка  (налічує понад 8 тисяч учасників).

На сьогодні в обох спільнотах впевнено лідирує висуванець політичної партії «Європейська Солідарність» Орест Червоний. Загалом за нього готові проголосувати майже чотири сотні учасників. На другій сходинці майже вдвічі відстає Володимир Мацелюх висуванець «Української Галицької партії» та Наталія Кулик від партії «Голос». Менш активних, але все ж кілька десятків прихильників у громаді мають і Руслан Гірка, партія «Сила й честь» та самовисуванець Василь Струс.

Перша трійка лідерів за результатами інтернет-голусування: Орест Червоний, Володимир Мацелюх, Наталія Кулик.

Орест Червоний

Орест Червоний

Орест Червоний. Висуванець політичної партії «Європейська Солідарність»

Орест Червоний

Народився 2 жовтня 1981 р. (38 років). За освітою історик та юрист. Навчався в бізнес-школі Українського Католицького Університету. Засновник благодійної організації «Твоє Майбутнє…». Депутат Новояворівської міської ради. Помічник-консультант депутата Верховної Ради Олега Синютки.

Володимир Мацелюх. Висуванець політичної партії «Українська Галицька партія»

Народився 12 травня 1979 р. (41 рік). Заступник голови Яворівської районної ради. За освітою юрист. Його трудова діяльність проходить в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади на місцях.

Наталія Кулик. Висуванка політичної партії «Голос»

Народилась 22 травня 1978 р. (42 роки). Навчалась у Львівському національному університеті ім. Івана Франка та Львівському педагогічному коледжі. Працює в Інституті лідерства та управління УКУ, керівник соціального центру «Регіна», методист Новояворівського ВПУ, голова правління Яворівської районної благодійної організації «Дитячі мрії», менеджер Dzidzioshop.

Руслан Гірка. Висуванець від політичної партії «Сила і честь»

Народився 8 грудня 1980 р. (39 років). Освіта вища. Заступник міського голови м. Новояворівськ, голова правління ОСББ “Сяйво”.

Василь Струс. Самовисуванець 

Народився 3 січня 1962 р. (58 років). Ексначальник ДАІ Львівщини, працює у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Щодо політичних сил, то більшість учасників спільнот соціальної мережі Facebook в Новояворівську підтримує «Європейську Солідарність», партію, яка лідирує по всій західній Україні. Суттєво менше людей готові віддати свої голоси за «Українську Галицьку партію» та «Слугу народу».

Орест Червоний