logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Тендерний махінатор отримає майже 800 тис. грн за оновлення кисневої системи у госпіталі в Винниках

14-10-2020 18:501194

Тендерний махінатор отримає майже 800 тис. грн за оновлення кисневої системи у госпіталі в Винниках
Фото: ілюстративне

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи 12 жовтня замовив розширення кисневої мережі у відомого тендерного махінатора Володимира Тиховича. Оновлення інфраструктури коштуватиме 774 тис. грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, кисневе постачання розширять до відділень, де лікують хворих на коронавірус. Підрядник встановить кисневі трубопроводи, спеціальні зволожувачі та бактерицидні ультрафіолетові рециркулятори, знезаражить та випробує систему. Роботи завершать до кінця цього року.

Єдиним конкурентом Володимира Тиховича на торгах було ТОВ «Радар-03». Під час аукціону учасники знизили свої пропозиції на 13-14 тис. грн. При цьому ціна переможця була всього на 18 грн дешевшою.

Володимир Тихович зареєстрований як підприємець 2013 року у Львові. Він є власником оштрафованого за змову на торгах ТОВ «Торговий дім «Медсервіс». У 2017 році фірма отримала 68 тис. грн штрафу від Антимонопольного комітету, їй також заборонили брати участь у відкритих закупівлях протягом трьох років. Компанія намагалася оскаржити відповідне рішення АМКУ, однак в грудні 2018 року Верховний суд відмовив їй у задоволенні скарги.

Ще одне підприємство Тиховича, вже колишнє ТОВ «Науково-дослідне виробниче підприємство «Екологія» оштрафували за антиконкурентні дії на торгах також у 2017 році. Фірмі заборонили брати участь в конкурентних закупівлях протягом трьох років.

Останнє замовлення фірма «Торговий дім «Медсервіс» отримала ще у 2017 році. Натомість Володимир Тихович протягом 2019-2020 років уклад угод з бюджетними установами на 8,2 млн грн, в основному на обслуговування медичного обладнання. Зокрема, цього року за відповідні роботи від отримав 1 млн грн від Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих. Поточний договір – вже другий між госпіталем у Винниках та Володимиром Тиховичем.

Нагадаємо, Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи належить до закладів, які приймають хворих на коронавірус. Протягом карантину заклад спрямував 28 млн грн за спеціальною спрощеною процедурою на подолання інфекції. Завдяки цим замовленням він посідає четверте місце в переліку найбільших «ковідних» замовників Львівщини.

Leopolis.news