logo
19/04
18/04
2 ...

Дитсадки Старого Самбора забезпечили безконтактними дозаторами

19-10-2020 21:232076

Дитсадки Старого Самбора забезпечили безконтактними дозаторами

Дитячим садкам Старого Самбора, сусіднього села Стрільбичі передано безконтактні сенсорні дозатори для дезінфекції рук, безконтактні інфрачервоні медичні термометри, а також 50 літрів дезінфікуючої рідини для наповнення диспенсерів. 

 

Невдовзі таке ж обладнання отримають і дитячі садки сіл Верхнього Лужка, Стрілок та дошкільні навчальні заклади міст Добромиля і Хирова.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

Вкрай необхідні на сьогодні медичні засоби придбані завдяки успішній реалізації проекту «Запобігання та протидія поширенню коронавірусної інфекції СОVID-19 на території Старосамбірського району». Він переміг у конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад, що реалізується Асоціацією ОМС ЄВРОРЕГІОН «КАРПАТИ – Україна» і фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей.

За словами голови Старосамбірської районної ради Тетяни Терлецької, зростання рівня захворюваності в Україні загалом та у Львівській області зокрема, спонукало владу  впроваджувати профілактичні заходи, передбачені проектом, у максимальні терміни. Але при цьому дотримувались вимог чинних закупівельних процедур. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news