logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

Всеукраїнське опитування Зеленського проводять волонтери-діти (ФОТО)

25-10-2020 16:282023

Всеукраїнське опитування Зеленського проводять волонтери-діти (ФОТО)
Фото: Главком

Користувачі соцмереж публікують світлини й відео інтерв'юерів, які проводять всеукраїнське опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським. Як виявилося, деяким з них немає 18 років. Від відповідей на питання про фінансування та соціологічну службу, які вони представляють, діти-волонтери ухиляються.

Про це пише ТСН.

«Хлопцю немає 18. Представник партії слуг. Маску віддав бабусі, потім забере, як вона проголосує(:. Рукавички погриз собака(: Чудовий скетч для кварталу. Але це реальні вибори часів Зе», - написала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

Активіст Сергій Стерненко написав у соцмережі, що на Одещині проводити незаконне опитування-агітацію від Зеленського поставили геть дитину.

Блогер Назар Приходько оприлюднив світлини з Рівненської області та Івано-Франківська. «Світлина-1: Костопіль, Рівненщина. Хлопцю, залученому до «опитування» -14 років Світлина-2: Івано-Франківськ. Дівчатам, залученим до опитування по 16. Це вже ВЗАГАЛІ! Це не тільки незаконно, а й аморально!», - написав він.

«Фіксую порушення в Козелець, Чернігівська область.Документів у хлопців немає. Договір про оплату роботи немає. Після того, як сказала, що викличу поліцію, хлопці зникли», - пише нардепка від «ЄС» Марія Іонова.

У соцмережі зазначають, що волонтери скаржаться на «агресивність людей до нього», пише Главком.

«Багато українців сприймає опитування як незаконну агітацію. Навіть ручка брендована є. Враховуючи те, що «Слуга народу» зробила Зеленського своїм головним козирем, то правда в цьому є. Тільки шкода хлопця, якому дістається», – написала Вероніка Мелкозерова.

Leopolis.news