logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Результати опитування від Зеленського обіцяють оприлюднити сьогодні

26-10-2020 14:491317

Результати опитування від Зеленського обіцяють оприлюднити сьогодні

Результати опитування президента України Володимира Зеленського будуть оприлюднені ввечері 26 жовтня.

Про це повідомила в ефірі телеканалу «Україна 24» заступниця керівника фракції «Слуга Народу» Євгенія Кравчук, інформує «Лівий берег».

«Я думаю, що якраз офіційні результати - їх буде сьогодні офіційно оприлюднено, ближче до вечора – вони мають збігатися з результатами екзит-полу в межах похибки 2-3%, як завжди», – сказала Кравчук.

Нардеп також зазначила, що влада зробить висновки щодо організації процесу.

«Я думаю, що ми зробимо певні висновки щодо організації процесу. Те, що ми бачили, наприклад, представник «Опори» голосував кілька разів, це, звичайно, винятки, які потрапляють у медіа, але більшість голосували по одному разу і ніяких порушень не було. Крім того, є екзит-пол, який і був для того, щоб результати можна було перевірити офіційними результатами», – додала Кравчук.

Як повідомляли, учора соціологічна група «Рейтинг» підбила попередні підсумки голосування на опитуванні президента Володимира Зеленського.

Зазначимо, що ідею такого опитування раніше різко засудили, оскільки президент немає повноважень його проводити. Саме опитування супроводжувалось скандалами через залучення дітей.   

Leopolis.news