logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

У Дрогобичі та Миколаєві відкрили дитячі секції боксу

27-10-2020 11:351649

 У Дрогобичі та Миколаєві відкрили дитячі секції боксу
Фото: ЛОДА

 Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа відкрила відділення боксу у Дрогобичі та Миколаєві. Тепер діти 10-13 років зможуть тут безкоштовно опановувати цей вид спорту.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Це перша секція, яку обласна ДЮСШ відкрила у Дрогобичі. Як розповідає заступник директора школи Андрій Гриб, занять з боксу у цьому містечку не було близько трьох років. Поки що школа має можливість забезпечити функціонування однієї групи, однак, крім того, на громадських засадах зможуть тренувати дітей 7-10 років. Змагання відбуватимуться у спортивному клубі «Штурм».

Тренуватиме дітей 22-річний випускник Львівського фахового коледжу спорту та Дрогобицького педагогічного університету Олег Коваль.

«А допомагатиме Олегу його славетний дідусь, легенда дрогобицького боксу – тренер, який виховав не один десяток чемпіонів України Олександр Миронович Красуля», - зауважує Андрій Гриб. 

 

У Миколаєві діятимуть одразу дві групи по 10 осіб. Тут також займатимуться з молодшими дітьми на громадських засадах. Тренуватиме дітей 22-річний Богдан Монаршук. До слова, частина його вихованців вже не тільки розпочали тренування, а й вибороли кілька медалей на турнірі з нагоди Дня Захисника України у Червонограді. 

«Спорт має розвиватись і в містечках та селах. Ми робимо акцент на цьому при будівництві нових об’єктів інфраструктури, при плануванні роботи нових спортивних секцій. Тут є великий кадровий потенціал для спорту вищих досягнень, а головне - є великий запит з боку мешканців», - зауважує керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як. 

Leopolis.news