«ЗА МАЙБУТНЄ» зафіксувала фальсифікацію результатів виборів у Львівську обласну раду

https://leopolis.news/post/31320/za-maybutne-zafiksuvala-falsyfikaciyu-rezultativ-vyboriv-u-lvivsku-oblasnu-radu

31/10/2020

 

Про це повідомляє пресслужба партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Яскравий приклад: на виборчій дільниці № 461318 на Старосамбірщині відбувається підтасовка результатів волевиявлення. Підсумковий протокол з результатами голосування, який подають на обласну ТВК, відрізняється від попереднього протоколу. Варто зауважити: ОБИДВА ПРОТОКОЛИ ПІДПИСАНІ В ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ ТА ЧАС. Як результат, в «переписаному» протоколі є суттєве збільшення кількості голосів за «Слугу народу» - більше на 31 голос.

За цим фактом вже поінформовані правоохоронні органи і ми хочемо наголосити, що за фальсифікацію виборів наступає кримінальна відповідальність!

«У вівторок на прес-конференції ми попереджали суспільство, журналістів та усіх учасників виборчого процесу, що ДВК будуть переписувати протоколи у більшу сторону на користь «Слуг народу». Очевидно, що замовники цього процесу нехтують попередженням. Хочу наголосити: ніхто не уникне відповідальності за свої дії, і рядові члени ДВК, і замовники», - наголосив керівник Львівського обласного осередку партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Телішевський.

Leopolis.news