logo
17/04
2 ...

У Самборі завершується реконструкція стадіону імені Лева Броварського

18-12-2020 10:562246

У Самборі завершується реконструкція стадіону імені Лева Броварського

У Самборі – на завершенні реконструкція стадіону імені Лева Броварського. Вартість проєкту становить понад 25 млн грн.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

У побудованих адміністративних та побутових приміщеннях для футболістів встановлюють сантехнічне устаткування. Водночас підрядник розпочав монтаж критих трибун на 2500 місць із сучасними кріслами. 

Прикрасять стадіон бігові легкоатлетичні доріжки. Вони матимуть спеціальне кольорове покриття. Водночас тут облаштують пішохідні зони, автостоянку та огорожу.

Справжньою новинкою стане те, що в одній кімнаті адміністративного приміщення оновленого стадіону буде відкрито музей видатного футболіста Лева Броварського. Адже він останніх кілька років грав і тренував команду міста, неодноразово вона ставала чемпіоном Львівщини. Відтак його ім’я носить спортивна арена Самбора як данина пам’яті. 

Наразі, повідомили у відділі освіти міськвиконкому, триває збір експонатів для майбутнього музею. Це, зокрема, йдеться про спортивні атрибути – форми, бутси, кубки, вимпели, медалі, афіші як періоду футбольної молодості Лева Броварського, так і безпосередньо історії розвитку і становлення футбольної команди Самбора.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news