logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
2 ...

Ставки на бокс у БК Паріматч — як навчитися вигравати у ставках на бокс

25-12-2020 10:564420

Ставки на бокс у БК Паріматч — як навчитися вигравати у ставках на бокс

Ставки на бокс — найпопулярніші ставки на бокс на сьогодні у БК Parimatch. Кращі коефіцієнти та відмінний набір ринків. Почніть заробляти на ставках на бокс реальні гроші у БК Паріматч.

Бокс належить до найстаріших видів спорту, адже ще в Стародавній Греції були досить популярними кулачні бої. При цьому перші поєдинки почали проводитися з 1867 року, коли у Великобританії розробили перші правила боксу. Основні моменти даної спортивної дисципліни з того часу залишилися без змін, а сам спорт став ще більш видовищним. Також з'явилась можливість відчути себе частиною поєдинку, роблячи ставки на бокс сьогодні. Букмекерська контора Паріматч пропонує дійсно вигідні умови для здійснення ставок на стандартні та додаткові ринки. Тут можна укласти парі на свого фаворита у прематчі та лайві, зробивши одиничну або комбіновану ставку.

Найбільш популярні ставки на бокс онлайн

До того, як зробити ставки на бокс, важливо вивчити правила і термінологію даного виду спорту. Кращі розписи пропонуються на титульні бої, коли кількість доступних ринків може досягати й 200! Але частіше можна зробити ставку на:

  • на результат бою;
  • на дострокову перемогу;
  • на тотал по раундах;
  • на нокаут;
  • на метод перемоги!

Варто завжди слідкувати не лише за змінами у видах ставок на сайті БК, але й за новинами персонального та професійного життя боксерів. З пошуком новин точно не виникне труднощів, бо бокс настільки популярний, що навіть Кріштіану Роналду у вільний час надає перевагу перегляду не футбольних матчів, а боксерських поєдинків. Саме такою інформацією він поділився у своєму інтерв'ю порталу ESPN.

Live ставки на бокс у БК Паріматч

У поєдинках, де зустрічається зірка рингу і невідомий боксер більшість відвідувачів букмекерської контори Паріматч роблять ставку на фаворита, недооцінюючи його суперника. Подібний підхід часто обертається проти гравця, оскільки часто можна спостерігати несподівану перемогу слабкішого на старті боксера.

Щоб уникнути подібної ситуації, варто робити онлайн ставки на спорт в лайві, отримавши можливість відстежувати фізичний та психологічний стан суперників у режимі реального часу. Тут у вас буде ще більше можливостей для укладення виграшних парі з кращим коефіцієнтом. Але не варто нехтувати традиційним передматчевим аналізом і розробкою ефективної стратегії ставок. Зверніть також увагу на різноманітні рейтинги кращих боксерів у обраній ваговій категорії. Один з таких на днях опублікувало інтернет-видання The Sun.

Leopolis.news