logo
03/05
2 ...

«Його розстрілювали впритул і насолоджувались його болем»: священник на Львівщині рятує скаліченого собаку

06-01-2021 14:281848

 «Його розстрілювали впритул і насолоджувались його болем»: священник на Львівщині рятує скаліченого собаку
Фото: Соцмережі

Священник із Самбора отець Роман Грицишин, рятує скаліченого собаку, в якого стріляли впритул та жорстоко побили невідомі.

Про це отець Роман розповів на своїй сторінці у Facebook. 

«Його розстрілювали впритул і насолоджувались його болем і плачем... Тіло нашпиговане пневмокулями: лише на двох рентгензнімках їх виявили 4!!, а скановано лише 1/3 туловища. Кулі глибоко у тілі, що свідчить про розстріл з близької відстані з пневмозброї», - написав отець Роман.

З його слів собаку прооперували, спочатку рятували скалічені кінцівки тварини. «Жодної сьогодні при операції не вийнято: ставилась ціль скласти два важкі переломи, з якими собачка мучилась 6 днів! Переломи у нижніх частинах кінцівок, тож на автотравму теж не схоже-скоріше арматура, або палиця в руках відморозків!», - зазначив панотець. 

Небайдужі користувачі Facebook у коментарях під постом про песика вражені й обурені людською жорстокістю. Також знайшлися власники собаки, тож збір коштів на лікування чотирилапого наразі припинили.  

Оплату операцій зголосились взяти на себе волонтери-зоозахисники зі спільноти «Врятовані хвостики-Старосамбірщина». Вони обіцяють фотозвіт оплачених рахунків. А тим часом, на скаліченого песика чекає попереду тривале лікування, ще не одна операція й реабілітація. 

Leopolis.news