logo
28/03
2 ...

У Львові облаштували 6 нових посадкових платформ на вул. Княгині Ольги

06-01-2021 17:351164

У Львові облаштували 6 нових посадкових платформ на вул. Княгині Ольги
Фото: Львівської міської ради

ЛКП «Львівелектротранс» облаштовує нові посадкові платформи та павільйони для покращення комфорту пасажирів під час очікування транспорту. 

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, станом на сьогодні вже збудовано 6 нових посадкових платформ із павільйонами на вул. Княгині Ольги, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Незабаром плануємо збудувати ще 4 павільйони, з них 3 — на площі Соборній та на вулиці Горбачевського в напрямку від центру. Всі платформи облаштовуються відповідно до вимог ДБН та дизайну зупинок громадського транспорту, затвердженого рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.

На кожній платформі встановлені стаціонарні урни, облаштовано понижені заїзди з тактильною плиткою для зручності маломобільних груп населення. Окрім цього, на платформах облаштовані сучасні павільйони з навісами та місцями для очікування трамваю. Павільйони виготовляємо і монтуємо власними силами», — зазначив Андрій Свищо.

Впорядкування зупинок громадського транспорту та павільйонів значно покращує комфорт для пасажирів та підвищує туристичну привабливість міста.

Leopolis.news