logo
29/03
28/03
2 ...

Оркестр Lords of the Sound запрошує львів’ян на концерт до Дня закоханих

13-01-2021 18:071423

Оркестр Lords of the Sound запрошує львів’ян на концерт до Дня закоханих

Відомий оркестр Lords of the Sound у День всіх закоханих запрошує львів’ян в Оперний театр на святкову концертну програму «Love Story». Концерти відбудуться о 17:00 та 19:30.

Про це повідомляють організатори.

«Наш концерт – це справжня мелодія кохання, що стане найкращим подарунком люблячого серця. Мелодії з найкращих кінофільмів та спеціально підготовану частину святкового концерту, GOLDEN ROMANTIC HITS, ви почуєте у виконанні найкращих музикантів і солістів», – запевняють організатори.

Традиційно найвідоміший український оркестр буде ніжити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару: Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та ін.

Чудові емоції у цей вечір вам даруватимуть також майстерні вокалісти: Маргарита Мелешко та Ярослав Радіоненко.

Не пропустіть нагоду потішити себе та близьких! Поспішайте, адже кількість квитків обмежена!

17:00 - https://bigshow.ua/events/lords-of-the-sound-love-story-17-00/

19:30 - https://bigshow.ua/events/lords-of-the-sound-love-story-19-30/

Довідково:

Lords of the Sound – сучасний симфонічний оркестр, який впроваджує нову оркестрову культуру. Музиканти підкорили своїм професіоналізмом, шармом та харизмою не лише нашу велику країну. На даний момент репертуар оркестру складається з понад 300 композицій різних жанрів та напрямків. До звичних програм кінохітів додалася музика для дітей, з компютерних ігор, рок-хіти, класика та джазові твори. Постійне бажання захоплювати глядача мотивує музикантів до нових подвигів та звершень!

Leopolis.news