Володимир Зеленський: Ми маємо відкрити ринок справедливих соціальних послуг в Україні

https://leopolis.news/post/36109/volodymyr-zelenskyy-my-maemo-vidkryty-rynok-spravedlyvyh-socialnyh-poslug-v-ukrani

22/01/2021

Про це інформує пресслужба Офісу президента.

«Зараз, зважаючи на цей, на жаль, трагічний кейс, треба зробити все для вирішення й запобігання подібним ситуаціям», – заявив Зеленський після відвідання Харківської міської багатопрофільної клінічної лікарні № 17, де перебувають постраждалі внаслідок пожежі у будинку для літніх людей.

На думку Зеленського, потрібні законодавчі ініціативи щодо надання соціальних послуг, які врегульовували б усі питання й давали змогу і комунальним, і приватним закладам працювати.

«Просто вирішити харківську ситуацію недостатньо. Ми не знаємо, скільки таких об'єктів у державі. Тому будуть законодавчі ініціативи. Люди мають отримувати нормальні, якісні послуги. Я думаю, що як приватні послуги мають бути, так і державні. Як би це не звучало, але ми маємо відкрити такий ринок справедливих соціальних послуг в Україні», – сказав глава держави.

Він також відвідав громадян, які постраждали під час трагедії у приватному будинку для літніх людей у Харкові й після порятунку з пожежі розміщені у Харківській міській багатопрофільній клінічній лікарні № 17.

Як повідомляли, сьогодні  у Харкові сталася пожежа у будинку для літніх людей, який працював нелегально. Загинуло 15 людей, 9 постраждали, 5 з них – у лікарні.

Після трагедії усі будинки для літніх людей в Україні перевірять.

 

Leopolis.news