logo
01/05
30/04
2 ...

На озеленення Львова витратять 34 млн грн

01-02-2021 12:462663

На озеленення Львова витратять 34 млн грн

Управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради оголосило торги на послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень. Оголошення про це з’явилося на офіційному майданчику публічних закупівель.

 

Йдеться про послуги з утримання 26 парків, лісопарків та зелених зон м. Львова. Закупівля розбита на п’ять лотів. 

Лот № 1. Послуги з утримання парків ім. І. Франка, «Замарстинівський», «700-річчя Львова», ім. Папи Римського Івана-Павла ІІ, «Під Голоском», «На Валах», скверу на вул. М. Кривоноса та зеленої зони «Кортумова Гора».            

Лот № 2. Послуги з утримання парків: «Високий Замок», «Залізна Вода» та «Снопківський».

Лот № 3.  Послуги з утримання парку «Личаківський» в т. ч. Пагорб Слави, лісопарку «Погулянка» та зеленої зони «Майорівка», парк «Сад Благовіщення».

Лот № 4. Послуги з утримання парків: «Піскові озера», «Горіховий Гай», «Боднарівка» та ім. Архангела Михаїла на вул. Стрийській.

Лот № 5.  Послуги з утримання парків: «Скнилівський», «Левандівський», «Озеро Левандівське», ім. І. Виговського, парк «Кольонія», парк на вул. Роксоляни та лісопарку «Білогорща».                                                                                            

Очікувана вартість закупівлі становить 34 млн 210 тис грн. Прийом пропозицій триває до 9:00 год 1 березня 2021 року. Тип закупівлі – відкриті торги.  

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news