logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Головний тренер ПФК «Львів» отримав від рефері жовту картку за просьбу розмовляти українською

21-02-2021 13:271987

Головний тренер ПФК «Львів» отримав від рефері жовту картку за просьбу розмовляти українською
Фото: pfclviv.com

Післяматчеві коментарі в.о. головного тренера ПФК «Львів» Віталія Шумського після зустрічі з ФК «Колос» (Ковалівка). Його підопічні на домашньому полі поступилися своїм суперникам з рахунком 0:2.

Звичайно, більше негативних емоцій, адже ми зазнали поразки, а для нас зараз кожна гра, немов остання. Втім, подякували хлопцям особливо за другий тайм, тому що вони зробили усе для того, щоб зрівняти рахунок. Бачите, було навіть пенальті, яке, втім, не змогли забити. Нічим не можу дорікнути своїм підопічним. Витримали той темп, який був у другій частині гри. Шкода також, що нам не допоміг Володя Якімець, який травмувався буквально перед початком матчу та Ернест, який через пошкодження не дограв навіть перший тайм. Втім, ті хлопці, які з’явилися на полі замість них, теж зіграли непогано.

Якщо судити саме за кількістю створених моментів поблизу воріт суперника, то сьогодні команді краще вдався другий тайм, аніж перший. Чому так сталося, на Вашу думку?

По суті, у нас і в першому таймі був хороший момент, аби відзначитись. Шина пробивав по воротах, але, на жаль, не влучив. Вважаю, що в першому таймі і «Колос» особливих гольових шансів не мав. Так, вони забили нам після розіграшу кутового. Будемо з’ясовувати, хто у тій ситуації був винний. Втім, це футбол. Так стається.

У другому таймі стався епізод, коли арбітр поєдинку виписав вам попередження. За яких умов це сталося?

Перш за все, одразу зазначу, що не буду коментувати дії головного арбітра і двох лайнсменів. З жодним із них у мене суперечок не було. Втім, четвертий арбітр розмовляв зі мною російською мовою. Я попросив його перейти на українську. Опісля цього він одразу передав зауваження по рації головному арбітру, який підійшов до мене та продемонстрував жовту картку. Я попросив рефері пояснити таке рішення, на що відповіді досі не отримав.

Leopolis.news