logo
28/03
27/03
2 ...

Укрзалізниця призупиняє продаж квитків на поїзди, які прямують до Франківщини

24-02-2021 21:381051

Укрзалізниця призупиняє продаж квитків на поїзди, які прямують до Франківщини

Укрзалізниця з 00 год. 00 хв. 26 лютого до 12 березня 2021 року призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку.

Так Укрзалізниця відреагувала на епідситуацію в Івано-Франківській області.

Продаж проїзних документів буде відновлено відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні.

Для пасажирів, які придбали квитки раніше, Укрзалізниця разом із Міністерством інфраструктури України опрацьовує механізм, який дасть змогу пасажирам безпечно дістатися  місць призначення.

Водночас Укрзалізниця розширює можливості для повернення квитків: пасажири, які через карантинні обставини будуть змушені змінити свої плани, зможуть зручно та безпечно повернути квитки у будь-якій залізничній касі країни, при цьому їм буде відшкодовано повну вартість  квитка. Повернути квитки можна упродовж 30 днів, починаючи з 26 лютого.

Зазначається, що 24 – 25 лютого всі поїзди прямуватимуть за розкладом. У продажу наявні ще понад 4000 квитків на 15 рейсів з Івано-Франківщини й за потреби будуть надані додаткові вагони, щоб дати змогу максимально безпечно покинути регіон тим, хто вже запланував подорож. А пасажирам, які планують поїздки в гори, пропонуємо альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько. Зокрема, нагадуємо про подовження курсування швидкісного «Лижного експресу» № 745 до Славська з можливістю придбання квитків через чат-бот Укрзалізниці.

Зазначимо, що в Україні почав діяти адаптивний карантин з поділом регіонів за рівнем захворюваності на COVID-19. Дві області вже віднесли до "червоної" зони - Івано-Франківську та Чернівецьку.

Leopolis.news