ЦВК зареєструвала ще шістьох кандидатів у нардепи

https://leopolis.news/post/38134/cvk-zareestruvala-shche-shistoh-kandydativ-u-nardepy-

25/02/2021

Про це йдеться на офіційному сайті ЦВК.

А саме – Андрія Бондаренка від політичної партії “Слуга народу”, Юлію Гакову від політичної партії “Голос”, Надію Масло від політичної партії “Опозиційний блок”, Ларису Ревву від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” та Андрія Масенця й Антона Ровенського як самовисуванців.

Окрім того, Комісія відмовила Тарасу Нечепоруку та Антону Івку в реєстрації кандидатами в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 87. Основні підстави відмови – не внесення грошової застави у визначеному законом розмірі та невідповідність поданих документів вимогам виборчого законодавства.

Також ЦВК зареєструвала довірених осіб кандидатів у народні депутати України Артема Марчевського (ОВО № 50) та Василя Вірастюка (ОВО № 87).

Нагадаємо, що раніше Комісія вже зареєструвала 19 кандидатів в народні депутати України: Вікторію Шилову, Валентина Рибіна, Артема Марчевського, Іштвана Добшу, Людмилу Дорошенко, Олександра Груздєва, Сергія Звагольського, Богдана Мироненка, Олександра Тамбулатова, Юрія Третяка – в ОВО № 50, Михайла Ноняка, Олександра Шевченка, Марусю Звіробій-Біленьку, Руслана Зозулю, Руслана Кошулинського, Юрія Юрченка, Василя Вірастюка, Юрія Голінея та Йосипа Резеша – в ОВО № 87.

Leopolis.news