logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

При собі мав 62 згортки з психотропами: у Львові затримали «закладчика» наркотиків (ФОТО)

27-02-2021 13:31989

При собі мав 62 згортки з психотропами: у Львові затримали «закладчика» наркотиків (ФОТО)
Фото: поліція Львівської області

Вчора, 26 лютого, оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції поблизу джерела на вулиці Замковій у Львові виявили чоловіка, який саме робив закладки наркотичних речовин.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Особу зловмисника – 32-річного уродженця Донецької області, який зараз проживає у Львові – встановлено. У чоловіка було виявлено 62 згортки червоного кольору, обмотані ізоляційною стрічкою, з кристалічною білою речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «PVP».

Також під час невідкладного обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили ще 42 згортки жовтого кольору, обмотані ізоляційною стрічкою, з невідомою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропну. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Триває досудове розслідування - проводяться слідчо-розшукові дії з метою встановлення каналу надходження психотропних речовин розповсюджувачу. Також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Leopolis.news