logo
19/04
18/04
2 ...

На Львівщині рятувальники проводять навчання щодо гасіння умовних пожеж (ФОТО)

28-02-2021 19:381348

На Львівщині рятувальники проводять навчання щодо гасіння умовних пожеж (ФОТО)

Рятувальники 17-ої  державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква та 48-го державного пожежно-рятувального поста  м. Рава-Руська провели пожежно-тактичне навчання на території Монастироцького психоневрологічного інтернату.

 

Як інформує головне управління ДСНС України у Львівській області, рятувальники 45-го державного пожежно-рятувального поста  смт. Великий Любінь провели навчання в Комунальному закладі "Великолюбінський навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ступенів".

Рятувальники евакуювали людей, що опинилися в задимленому приміщенні. Працюючи в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби, вогнеборці вивели на свіже повітря всіх потерпілих, здійснили розвідку пожежі та успішно ліквідували умовну пожежу.

Після практичної частини надзвичайники розповіли основні причини виникнення пожеж та їх запобігання, і як правильно діяти у разі пожежі.

Проведені заходи показали практичну готовність людей та дітей злагоджено діяти за сигналами оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій.

Рятувальники впевнені, що проведення подібних заходів є важливим. Адже знаючи основні правила пожежної безпеки допоможуть  захистити себе та інших від небезпечних подій.

Leopolis.news