logo
28/03
27/03
2 ...

Під стіни Галицької митниці зібралися мітингувальники (ФОТО)

03-03-2021 10:51902

Під стіни Галицької митниці зібралися мітингувальники (ФОТО)
Фото: Львівські новини

Під стінами Галицької митниці на вулиці Костюшка у Львові відбувається акція протесту. Мітингувальники виступають проти в.о. керівника Галицької митниці Сергія Корчака та його першого заступника Володимира Цабака.

Про це інформує «Львівські новини».

Активісти закликають громадян, які стали свідками правопорушень на митниці, не мовчати, а повідомляти про це відповідним службами.

Зі слів активної громадськості Львова відомо, що на акцію вони вийшли через постійну корупцію, низькі показники ефективності в роботі митниці, непрозорість системи відбору персоналу і кулуарні призначення на посади.

Також львів’яни вимагають в найкоротші терміни забезпечити відкритий конкурс на посади регіональних керівників митниці.

Крім того, хочуть аби керівники представляли свої програми та відкрито звітували стосовно їх реалізації. Одним із головних месседжів є припинення свавілля на митниці – контрабанди та корупційних схем.

Також ГО «Антикорупційний моніторинг Львівщини» з цього приводу оприлюднила колективне звернення.

Leopolis.news неодноразово писав про порушення на Галицькій митниці. Як повідомляли, на Галицькій митниці провели обшуки через контрабанду цигарок. Йшлося про випадок, як польські митники 13 січня виявили понад 22 тисячі пачок контрабандних цигарок, які заїхали в Польщу з України через митний пост Рава-Руська.

Leopolis.news