logo
23/04
22/04
2 ...

На Самбірщині Юрій Доскіч електрифікуватиме новий квартал забудови села

05-03-2021 16:27777

На Самбірщині Юрій Доскіч електрифікуватиме новий квартал забудови села

Голова новоутвореної Ралівської ОТГ Самбірського району Любов Ковалик, вивчаючи  проблеми долучених до території нових населених пунктів, була здивована: не до всіх житлових мікрорайонів підведене електропостачання.

 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

У с. Чуква (колишньої Чукв’янської ОТГ) розроблено новий квартал під забудову. Тут жителі більше десяти років спорудили добротні будинки, а вселитися в них не можуть – не підведене електропостачання. У деяких сім’ях народилось по 2-4 дітей. Звісно, без світла сьогодні ніяк не можна обійтися.

Але розв’язання цього питання для новообраної голови ОТГ Любові Ковалик виявилось не такою вже й простою справою. На перешкоді стало чимало бюрократичних та технологічних вимог. Тому вона попросила допомоги і підтримки у залагодженні в інтересах жителів громади проблеми Юрія Доскіча – депутата Львівської обласної ради від Самбірщини, знаного підприємця та ділової людини.

Юрій Доскіч відгукнувся на запрошення. У Народному домі с. Чуква він зустрівся з «потерпілими» від бездіяльності попередньої місцевої влади. Проблему, як кажуть, Юрій Юрійович обговорив і розклав по поличках та пообіцяв максимальне сприяння, щоб розв’язати цю задавнену для села проблему.

Селяни повірили своєму обласному обранцю. Ні для кого не таємниця – все, за що береться Юрій Доскіч, доводить до логічного завершення.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news