logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Авторка і виконавиця власних пісень зі Львова Вікторія Бондаренко нагороджена медаллю «За служіння мистецтву»

07-03-2021 14:223936

Авторка і виконавиця власних пісень зі Львова Вікторія Бондаренко нагороджена медаллю «За служіння мистецтву»

Напередодні Шевченківських днів член Асоціації письменників України, член Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини», відома поетеса зі Львова Вікторія Бондаренко за свою творчість нагороджена медаллю «За служіння мистецтву».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

«Я рада, – сказала Вікторія Бондаренко, – що моя творча праця оцінена такою нагородою. Щиро вдячна кожному, хто мене читає і слухає мої пісні, підтримує, а насамперед рідним, колегам по перу та людям, як кажуть, зі сторони. Готова надалі служити мистецтву і ним цей світ робити добрішим і затишнішим».

Нагадаємо, що поезія Вікторії Бондаренко має чималу аудиторію прихильників. Водночас вона власні тексти кладе на музику і вони стають піснями, яких  сама виконує. Полюбились слухачам, зокрема, її пісні «Журавлі», «Молитва за мир», «Наші діти», «Моє блакитне небо» та інші.

Окремі пісні Вікторії Бондаренко до своїх репертуарів взяли популярні виконавці, а також дитячі колективи. За свою плідну творчість поетеса удостоєна інших відзнак. Зокрема, торік на Всеукраїнському літературному конкурсі імені Леся Мартовича, який проходив у Жовкві, вона посіла друге місце.

Зазначимо, що медаллю «За служіння мистецтву» торік нагороджена Наталія Калиновська – знана Львівська поетеса, член Національної спілки письменників України, член Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news