logo
28/03
27/03
2 ...

Обласна рада закупила програму з моніторингу згадок у ЗМІ за 49,9 тис. грн

16-03-2021 15:411537

Обласна рада закупила програму з моніторингу згадок у ЗМІ за 49,9 тис. грн
Фото: соцмережі

Управління майном спільної власності Львівської обласної підписало ліцензійну угоду про використання комп’ютерної програми SEMANTRUM.

За цією угодою Управління майном спільної власності Львівської обласної отримало право на використання комп’ютерної програми SEMANTRUM, як пошуково-аналітичного ресурсу. За 49,9 тис грн управління майном отримало право підключити до програми 10 робочих місць та створення п’яти пошукових запитів (тем). Також згідно угоди йому заборонено передавати цю комп’ютерну програму у використання будь-яким третім особам та здійснювати її комерційне використання.

SEMANTRUM – це система аналізу та моніторингу медіапростору, яка 24 години на добу упродовж тижня здійснює відстеження всіх згадок про бренд у соцмережах, інтернеті та традиційних ЗМІ. 

Усі тарифні пакети SEMANTRUM включають моніторинг таких типів ЗМІ: випуски новин та ток-шоу на ключових українських телеканалах, випуски новин на ключових українських радіостанціях, основні інтернет-ЗМІ українською, російською та іншими європейськими мовами, ключові канали/групи/сторінки соцмереж Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, YouTube, Однокласники, Вконтакті українською та російською мовами; онлайн-відгуки українською та російською мовами, онлайн-резюме українською та російською мовами. 

Зазначимо, що в положенні про Управління майном спільної власності Львівської обласної ради серед його майже 50-ти функцій та повноважень не зазначено його право чи обов’язок здійснювати заходи з моніторингу згадок у засобах масової інформації. Тому для чого управління майном спільної власності облради закупило згадану програму залишається загадкою.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news