logo
21/03
13/03
12/03
04/03
27/02
21/02
06/02
01/02
26/01
17/01
11/01
23/12
15/12
2 ...

Комісія з присвоєння зірок готелям підтвердила категорію «чотири зірки» готелю «ДіАнна» у Східниці

26-03-2021 12:546541

Комісія з присвоєння зірок готелям підтвердила категорію «чотири зірки» готелю «ДіАнна» у Східниці
Фото: lvivstandard.com.ua

Напередодні, 23 березня, відбулось засідання Комісії Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ), на якому один із готелів Львівщини -  «ДіАнна» (смт. Східниця) отримав підтвердження категорії «чотири зірки».

Категоризація готелів з присвоєнням їм відповідної кількості зірок (від однієї до п’яти) є одним з найпоширеніших у світі механізмів інформування клієнтів про рівень умов розміщення й обслуговування у тому чи іншому готелі, йдеться на сайті «Львівстандартметрології».

Сертифікацію та оцінку відповідності готелів критеріям якості послуг і сервісу для подальшого присвоєння категорії від однієї до п’яти зірок можуть проводити тільки акредитовані органи із сертифікації.

Власники готелів та закладів готельного типу  часто запитують: для чого потрібно сертифікація готелів?

Відповідь очевидна: підвищення туристичного потоку, виправдане підтвердження встановлених цін на послуги, діяльність в рамках існуючих законів, і що найголовніше – сертифіковані послуги викликають більше довіри, попри добровільність даної процедури. Наявність такого сертифікату допоможе готелю вигідно позиціювати свої послуги на ринку.

У «Львівстандартметрології» також зазначили, що висококваліфіковані та досвідчені фахівці підприємства за потреби, можуть надати представникам готельного бізнесу, консультативну допомогу та проведуть усі необхідні роботи із сертифікації послуг з тимчасового розміщення у максимально короткі терміни.

Leopolis.news