logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

РФ перекинула в ОРДЛО ще кілька сотень військових і 2 тис. тонн пального – розвідка

13-04-2021 16:073997

РФ перекинула в ОРДЛО ще кілька сотень військових і 2 тис. тонн пального – розвідка

Минулого тижня Росія завезла на окуповані території сходу України близько 250 своїх військовослужбовців і понад 2 тисячі тонн пального, також РФ посилює контроль за військовим майном в ОРДЛО.

Про це інформує Міністерство оборони України з посиланням на дані розвідки.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, Росія продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки кордону для переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях особового складу, зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів і майна військового призначення. 

«Протягом минулого тижня до з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів прибуло близько 250 російських військовослужбовців (переважно вихідців з далекосхідних регіонів Росії), завезено понад 2 тисячі тонн пального», – йдеться у повідомленні.

Водночас командування ЗС РФ підвищує контроль зберігання військового майна у частинах і підрозділах російських окупаційних військ і попереджає, що всі посадові особи, винні у недостачах завезеного з Росії майна, будуть негайно усунені з посад та притягнуті до суворої відповідальності. 

З середини квітня проводитимуться раптові перевірки наявності пально-мастильних матеріалів.

Leopolis.news