logo
23/04
22/04
2 ...

Старосамбірська міська рада готується до ремонту проблемного автомобільного моста

14-04-2021 18:12825

Старосамбірська міська рада готується до ремонту проблемного автомобільного моста

На запрошення Старосамбірського міського голови Ігоря Трухима в с. Велика Лінина побували фахівці Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну. Вони на місці проінспектували стан автомобільного моста  на гірській річці Лінинка, який є важливим – забезпечує життєдіяльність чотирьох сіл Тершів – Лаврів – Велика Лінина – Грозьово ОТГ, визнали його проблемним. 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

До візиту посадовців спричинились керівники старостинських округів ОТГ. Вони у своєму зверненні до міського голови Ігоря Трухима наголосили на незадовільному  стані дороги С141723 Тершів – Лаврів – Велика Лінина – Грозьово, а також  аварійному стані автомобільного моста через річку Лінинка. 

Старости підкреслили, що нинішній стан автомобільної дороги створює чимало проблем мешканцям сіл громади. Це ж стосується й моста.

У свою чергу міський голова Старого Самбора надіслав листа до Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації з проханням допомогти провести поточний ремонт дороги, а на небезпечному мості встановити обмежувальні знаки для проїзду великогабаритного транспорту. 

На місці фахівці Басейнового управління водних ресурсів визначились з поетапним порятунком аварійного моста. Починати треба з виготовлення проектно-кошторисної  документації. Без неї не можна починати ні ремонту, ні виділити кошти на цей важливий об’єкт Старосамбірської ОТГ.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news