84% українців вважають, що стан довкілля в Україні дедалі гіршає – опитування

https://leopolis.news/post/40899/84-ukranciv-vvajayut-shcho-stan-dovkillya-v-ukrani-dedali-girshae--opytuvannya

14/04/2021

Про це пише Lb.ua.

З них 52,9% обрали альтернативу «скоріше погіршилася», а 31,1% - «точно погіршилася», відповідаючи на це запитання. Позитивні зміни в екології країни відзначили лише 5,4% українців, а кожному десятому було важко відповісти на це запитання.

Нагадаємо, що Інститут Горшеніна та Представництво Фонда Фрідріха Еберта в Україні презентуватимуть дослідження «Екологічні тренди в Україні: погляд громадян» 15 квітня об 11:00.

Зареєструватися на захід можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_s6m2RZ4wSpaUQrs2_EDrUg.

Дослідження «Екологічні тренди в Україні: погляд громадян» було проведено Інститутом Горшеніна спільно з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні у листопаді-грудні 2020 року. У ході дослідження було проведено п'ять фокус-групових дискусій у центральному (м. Київ), західному (м. Львів), східному (м. Дніпро), Південному (м. Одеса) та північному (м. Чернігів) регіонах України, а також особисті інтерв'ю (face-to-face) відповідно до місць проживання респондентів. Усього було опитано 2000 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України (без урахування окупованих територій Донецької і Луганської областей, АР Крим, міста Севастополя) за квотами: регіон проживання, стать і вік респондентів. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує +/- 2,2%.

Leopolis.news