Hutsul Planet створює анімаційну історію гуцулів (ВІДЕО)

https://leopolis.news/post/40951/hutsul-planet-stvoryue-animaciynu-istoriyu-guculiv-video

15/04/2021

Тиждень тому «гуцули» випустили свій дебютний альбом під назвою The Music Of The Mountains / «Музика Гір». І, власне, Фантазія «Аркан» – одна із композицій, що увійшла до релізу, повідомила промоменеджер Hutsul Planet Галина Гузьо.

Аніматори із Hutsul Art Production мають амбітну ціль – намалювати своєрідну історію гуцулів. Анімаційні замальовки на музику Hutsul Planet не просто ілюструватимуть музичні композиції, а розповідатимуть загалу про традиції, звичаї та колорит унікальної гірської етнічної групи українців.

Дебютний мультфільм-фантазія «Аркан» – це історія маленького гуцула, який виростає, переймаючи від батька життєвий досвід та традиції рідної землі. Символом таких знань у відео є бартка (традиційний гуцульський топірець), яку хлопчик отримує від старшого у сім’ї. Так він – не просто готовий станцювати бойовий ритуальний танець гуцулів аркан, а й продовжити рід.     

Hutsul Planet – новий проект із Коломиї, що на Івано-Франківщині, який у квітні 2021 року випустив свій перший альбом під назвою The Music Of The Mountains / Музика Гір. На створення цієї унікальної музичної збірки, записаної на знаменитій студії звукозапису Metalworks Studios у Торонто (Канада), пішло кілька років. Над саундом «Музики Гір» працювала інтернаціональна команда із понад 200 музикантів, зокрема зіркові творці саундтреків до голлівудських кінохітів Станіслав Фомін та Алан Мейєрсон.

Leopolis.news