logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Депутат з «ЄС» отримав контроль над «свободівським» сайтом

15-04-2021 17:031377

Депутат з «ЄС» отримав контроль над «свободівським» сайтом
Фото: зі сторінки у Facebook

Головна редакторка, ведуча і керівник телеканалу НТА Наталія Струк очолила сайт та радіо «Вголос».

 

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів» із посиланням на систему YouControl.

Зокрема, 14 квітня вона офіційно стала керівником ТОВ «Престайм.ком.юа». Ця юридична особа належить маловідомому Володимиру Андрусіву, втім контроль над нею має депутат Львівської облради від ЄС Григорій Козловський, як і над телеканалом НТА.

Крім того, напередодні головний редактор сайту «Вголос» Юрій Грицик повідомив, що залишає цю посаду. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зміна менеджменту і НТА, і Вголосу відбулася після скандалу із попереднім керівником Романом Любицьким, який продав телеканал «Тайм-медіа» співробітникам медіахолдингу Тараса Козака.

До роботи на НТА Наталія Струк працювала в аналітично-підсумковій програмі «Погляд на тиждень» на телеканалі «ZIK». Вона є співзасновницею ТОВ «НТА+», яке здійснює виробництво телевізійного контенту для однойменного телеканалу. До статутного капіталу підприємства Наталія Струк внесла 10,5 млн грн, а креативний продюсер каналу НТА Віталій Крутяков – 4,5 млн грн.

Зазначимо, що свого часу на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України Віталій Крутяков представляв концепцію телеканалу «Перший незалежний», який згодом опинився у власності Тараса Козака.

Причому адреса Наталії Струк як засновниці в «НТА+» збігається з адресою реєстрації батька Григорія Козловського, його доньки та його адвоката Олексія Різника. Всі ці люди зареєстровані в селі Підберізці, що поблизу Винників, де на одній вулиці проживають багато друзів та бізнес-партнерів Козловського.

Минулоріч ТОВ «НТА+» також стало засновником ПП «Клуб Пікассо», яке орендує приміщення однойменного клубу на вулиці Зеленій, 88 у Львові. Це спричинило конфлікт із місцевою владою через підозри про використання приміщення не за призначенням.

Leopolis.news