logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Айдер Муждабаєв: Єрмак поставив Джемілєву умову – якщо той вийде з партії Порошенка, то питання кримських татар вирішуватиметься швидше

18-04-2021 10:556617

Айдер Муждабаєв: Єрмак поставив Джемілєву умову – якщо той вийде з партії Порошенка, то питання кримських татар вирішуватиметься швидше
Фото: pravda.com.ua

Глава Офісу президента Андрій Єрмак поставив лідеру кримських татар, народному депутату від «Європейської Солідарності» Мустафі Джемілєву умову - як тільки він вийде з партії Порошенка - питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше.

Як передає Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» пише журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв.

«Гордість України - лідер кримського народу, легендарний борець за права людини в СРСР дисидент Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу ATR розповів про те, що Андрій Єрмак поставив йому умову. Як тільки Мустафа-ага вийде з партії Порошенка - питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше» , - зазначив Муждабаєв.

Про це Джемілєв розповів в ефірі телеканалу ATR.

«Тут не треба бути комісаром Мегре, щоб провести конспірологічний ланцюжок на тему «Хто віддав негласний наказ не давати ATR закладені йому в бюджеті України мінімально необхідні для продовження вішання на Крим гроші?»

Чиновники, які так ставляться до корінного народу Криму і України, повинні назавжди піти з усіх гілок нашої державної влади. Адже фактично - це не тільки аморальна поведінка, а й діяльність в інтересах ворога на державній службі. Люди, здатні на таке, здатні на все. Не дарма глава Меджлісу Рефат Чубаров, який був на тій зустрічі з Єрмаком, порівняв його слова зі словами Льовочкіна, який свого часу ставив аналогічні неприйнятні умови для Мустафи Джемілєва.

Киримли - не зрадник. Наш лідер - історична особистість, що пройшла не коридори ОП, а радянські табори. Ми - ВСІ - на принизливі умови ні перед окупантами, ні перед колаборантами, ні перед ким НІКОЛИ не йшли, не йдемо і не підемо. Радимо тим, хто намагається говорити з нами як з «нижчими»: по собі про нас не судіть», - написав Муждабаєв.

«На цьому моєму фото весни 2014 року - Мустафа-ага в номері готелю «Україна» в Москві через пів години після телефонної розмови з Путіним. У відповідь на питання: «Що я можу зробити для кримських татар?» Джемілєв сказав російському фюреру: «Все, що ви можете для нас зробити, - прибрати з Криму ваші війська». А тут якийсь Єрмак з якимись своїми «умовами»...» - резюмував журналіст.

Leopolis.news