logo
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
11/04
09/04
2 ...

П’ятеро каратистів Львівщини представлять Україну на міжнародних змаганнях у Португалії

21-04-2021 10:562006

П’ятеро каратистів Львівщини представлять Україну на міжнародних змаганнях у Португалії
Фото: ЛОДА

 У понеділок, 19 квітня, Міністерство молоді та спорту України затвердило склад національної збірної, що візьме участь у міжнародному турнірі «Карате 1-Прем’єр Ліга» серед дорослих. Старт найближчого етапу змагань запланований на 30 квітня.   Змагання відбудуться у столиці Португалії Лісабоні. 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

До складу офіційної делегації України увійшли 27 осіб, серед них і вихованці львівської школи карате Станіслав Горуна, Соломія Кміть, Катерина Крива, Галина Мельник та Діана Шостак. На змаганнях спортсменів супроводжуватимуть тренери національної збірної з Львівщини Антон Нікулін та Ігор Богдан.

Карате1-Прем'єр-ліга - найважливіша ліга у світі карате. Змагання ліги об’єднують  найкращих спортсменів світу та відбуваються у різних країнах. Лісабон прийматиме змагання вперше.

«Це доволі важливий для нас турнір, оскільки він впливає на рейтинг спортсменів, тобто, йдеться про боротьбу за олімпійські ліцензії. Турнір у Лісабоні також є своєрідною підготовкою до чемпіонату Європи, що відбудеться у травні. У всіх категоріях чекаємо на серйозну боротьбу, оскільки зараз у зв’язку з пандемією отримали можливість змагатись на цьому турнірі не тільки ті, хто входить у першу сотню рейтингу, а й ті, хто займає позиції до двохсотої», - розповідає віцепрезидент Львівської обласної федерації карате Ігор Богдан.

Нагадаємо, на першому в цьому році етапі ліги найкраще серед спортсменів Львівщини виступила Катерина Крива. Вона завершила змагання п’ятою.

 Leopolis.news