logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Гурт «Шосте Чуття» оголошує новий етап у творчості та презентує пісню

21-04-2021 15:093461

Гурт «Шосте Чуття» оголошує новий етап у творчості та презентує пісню
Фото: пресслужба гурту

Гурт «Шосте Чуття» під час карантину зазнав змін у творчості і переформатував свою музику.

Про це повідомляє пресслужба гурту.

Це був дуже рішучий крок для «Шостого Чуття». Першим синглом у новому періоді творчості гурту стала композиція з однойменною назвою «Шосте Чуття».

«Ми стали іншими за останній рік періоду карантину. Це був час перевтілення та перезавантаження гурту. Ми змінили свій посил, і саме тому наша творчість, тексти пісень стали ще глибшими та актуальними. Гурт чіткіше визначив свій стиль романтичний поп-рок. Та посил «Віднайди та прислухайся до своєї інтуїції свого Шостого Чуття, і тоді ти віднайдеш себе», – розповідає лідер гурту «Шосте Чуття» Міша Бучковський.

Сингл «Шосте Чуття» стане першим синглом четвертого альбому гурту. 

«Шосте Чуття це не просто пісня, це пісня, яку можна написати тільки один раз. Один раз і на все життя. Так склалося, що в житті важко знайти дві стихії, які поєднаються в одне ціле. Але якщо, все ж таки, вони знайшлись і поєдналися, то це шалений вибух, емоцій кохання, які видно далеко далеко поза планетами. І де б ти був, на якій відстані, один від одного, вона завжди є з тобою, твоїми думками, твоїм доповненням, твоїм Шостим Чуття», коментує Міша.

Зараз гурт працює над відео кліпом, який планує презентувати вже цієї весни.

Посилання на пісню: https://ffm.to/shostechyttia

Leopolis.news