Співачка Sowa презентує відеороботу на авторську пісню «Шрами» (ВІДЕО)

https://leopolis.news/post/41310/spivachka-sowa-prezentue-videorobotu-na-avtorsku-pisnyu-shramy-video

21/04/2021

Про це повідомляє пресслужба артистки.

«Я щаслива, що маю можливість розкриватись для свого глядача з різних сторін, адже мені є, що  йому сказати. 

Саме зйомки цього кліпу  викликали в мене найбільше хвилювання, адже тут я оголяю свою душу, і це відрізняє кліп «Шрами»  від попередніх відео робіт.

У кожного з нас своя історія кохання. Нас об'єднує одне – сильні почуття, які ми проживаємо під час цього захоплюючого періоду: закоханість, постійні думки про цю людину та надія на світле  спільне майбутнє. За допомогою  відео роботи я хочу поділитися з вами своєю історією та почуттями, які переживала в певний період свого життя. Відчуття, коли розумієш, що хочеш бути з людиною, але вона не в силах дати тобі те, чого ти так прагнеш. Або ж є певні причини, за яких ви не можете бути разом, і весь цей спектр емоцій залишає на серці шрами», – ділиться Sowa.

Режисером кліпу став Юрій Двіжон, відомий український кліпмейкер, який вже відзначився співпрацями з такими артистами як: MELOVIN, Ірина Білик, Pianoбой, Khayat та багато інших. 

«Мені подобається, що з кожною новою піснею співачки Sowa я відчуваю її ріст та серйозне бажання в майбутньому бути на вершині своєї професії. Впевнений, що «Шрами» це ще один крок вперед. У ній тонко показані страждання дівчини після завершення стосунків та бажання позбутись від багажу спогадів, з якими завжди не так просто прощатись», – Юрій Двіжон

Червону сукню у відео створив іменний український  дизайнер Іван Фролов. За словами співачки Sowa, саме вона допомогла їй максимально  влитися в образ та ідеально доповнити загальну картину кліпу.

Leopolis.news