Керманич «Львова» Анатолій Безсмертний поділився емоціями після нічиєї з «Рухом»

https://leopolis.news/post/41766/kermanych-lvova-anatoliy-bezsmertnyy-podilyvsya-emociyamy-pislya-nichye-z-ruhom

29/04/2021

Про це пише офіційний сайт ПФК «Львів».

П.Анатолію, 1:1 – це хороший результат для Вашої команди по матчу з «Рухом»?

Вважаю, по тому як складалася гра, враховуючи те, скільки ми за 12 днів уже встигли провести матчів, то такий результат сприймається нами як нормальний. Можна було краще, можна було гірше. Втім, дуже вдячний хлопцям, що вони витримали те навантаження, той нерв матчу і показали дійсно, що вони має львівський характер. Відчувається, що на полі була команда.

Сьогодні «Рух» Вас якимось чином здивував чи усе так, як і очікувалося?

Не можу так сказати. Ми знали, що це хороша команда, яка грає у футбол. Власне тому, якогось здивування чи чогось нового вони нам не продемонстрували. Хоча насправді це дуже якісний колектив.

У складі «Львова» виступають одразу 6 ексрухівців.. Їх десь додатквово не потрібно було мотивувати на матч з колишньою командою?

Жодного з хлопців не потрібно було мотивувати. Ми кожного суперника поважаємо, але нікого не боїмося і ні перед ким не тремтимо. Готувалися як до чергової календарної гри. Казати, що ми якось по-особливому налаштовувались?  Такого не було. Гра з «Рухом, до того була з «Десною».

Як вважаєте, після нічиєї з «Рухом» можна трішки з полегшенням видихнути? Як би там не було, вже на 7 очок відірвалися від останньої сходинки.

Розумієте, ми – спортсмени. У кожній грі хочеться здобувати максимальний результат. Хлопці уже відчули і радість перемоги, і відчувають те, що вони дійсно можуть грати у якісний футбол. Приємно бачити прогрес футболістів. Власне тому, не можна сказати, що після гри з «Рухом» ми вже зупинимось, чи задовольнились результатом. Втім, кожна гра складається як складається. Не можна запрограмувати окремо взятий матч. Тепер був «Рух», наступна гра – «Маріуполь», і так далі. Тим не менш, видихнули трохи, бо було зовсім тяжко. Не знаєте, скільки у мене недоспаних ночей було (усміхається…).

Як оціните епізод із вилученням та пенальті?

Ніколи не коментую дії рефері та команд-суперників. Я можу тільки оцінювати дії власних підопічних.

На початку зустрічі у «Львова» був класний епізод, коли один з гравців вивалювався віч-на-віч з Бандурою. На Вашу думку, як у тому моменті можна було не забити?

Це футбол. Знаєте, і у мадридському «Реалі» не забивають голи гравці, які коштують не два рубля. Теж не подають, теж не зупиняють. Всі хлопці працюють так, як вони працюють, тому тут відносна ситуація, окремо взятий ігровий момент.

Leopolis.news