logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

Оголошено вирок львів’янину, що вистрілив в голову охоронцю Різдвяного ярмарку

29-04-2021 12:261653

Оголошено вирок львів’янину, що вистрілив в голову охоронцю Різдвяного ярмарку
Фото: УНІАН

Галицький районний суд Львова визнав винним у хуліганстві 45-річного львів’янина, що вистрілив у голову охоронцю Різдвяного ярмарку. Однак його звільнили від тюремного терміну, встановивши умовне покарання.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як вказано у вироку суду, ввечері 11 січня 2021 року між другом 45-річного львів’янина та охоронцем Різдвяного ярмарку на проспекті Свободи виник конфлікт, почалась шарпанина. Як розповів обвинувачений у суді, побачивши це, він один раз вистрілив у повітря, а потім кілька разів у сторону охоронця.

Чоловік стверджує, що не мав наміру завдати травм охоронцю, бо це «іграшковий пістолет», хотів лише його налякати, щоб припинити конфлікт. Йдеться про револьвер Флобера.

Після цього 33-річного охоронця госпіталізували у лікарню, медики протягом години діставали кулю з голови чоловіка. Медики повідомляли, що, на щастя, вона зачепила лише м’які тканини та не пробила череп.

Обвинувачений уклав угоду про визнання винуватості з прокурором, а також відшкодував завдану шкоду охоронцеві ярмарку.

Дослідивши матеріали справи, суддя Ірина Волоско визнала 44-річного львів’янина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 ККУ (Хуліганство). Йому призначили чотири роки тюрми, однак звільнили від відбування цього покарання, встановивши два роки іспитового терміну.

Leopolis.news