logo
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
19/03
2 ...

У рамках «Спортивних ігор Львівщини» у Самборі пройдуть змагання з баскетболу

11-05-2021 18:352329

У рамках «Спортивних ігор Львівщини» у Самборі пройдуть змагання з баскетболу
Фото: allbasketball.org

Цими вихідними, 15-16 травня, у Самборі відбудуться змагання з баскетболу у межах Спортивних ігор Львівщини. Це наймасштабніший фізкультурно-оздоровчий проєкт, який реалізовують Управління молоді та спорту Львівської ОДА та обласний центр «Спорт для всіх».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

У змаганнях беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Усього у межах Спортивних ігор цьогоріч заплановані змагання з 16 видів програми. Вони відбуваються у містечках Львівщини впродовж року.

«Оскільки область тривалий час перебувала у червоній карантинній зоні, масові заходи не проводились. Змагання з плавання та шахів, що мали відбутись наприкінці березня та на початку квітня у Дрогобичі та Турці, плануємо провести пізніше», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

В обласному центрі «Спорт для всіх» додають, що вже зареєструвались до участі у баскетбольних змаганнях команди Радехова, Золочева, Сокаля, Самбора, Пустомит, Борислава та Дрогобича. Однак прийом заявок триває, тому очікують ще більше територіальних громад.

Зауважимо, Спортивні ігри Львівщини відбуваються вже втридцяте. Переможців нагороджують у кожному виді спорту окремо, а наприкінці року за загальним підсумком визначать найспортивніші громади Львівщини. Цього року вже провели змагання з двох видів програми: бадмінтону та змагання спортивних сімей.

Leopolis.news