logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Самборі Дню матері дівчата присвятили волейбольний турнір

12-05-2021 09:182938

У Самборі Дню матері дівчата присвятили волейбольний турнір

У спортивній залі Самбірської міської ДЮСШ завершився волейбольний турнір серед дівчат 2007 р.н. і молодших, яке вони присвятили Дню матері.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

У святковому змаганні на честь найрідніших – Матерів взяли участь п’ять команд: дві із Самбора – міської ДЮСШ та спортивного клубу «Спарта», а також юні волейболістки з Городка, Мостиськ та Трускавця.

Перші два місця посіли господарі волейбольного турніру – вихованці Самбірської ДЮСШ, друге – місцевого спортивного клубу «Спарта». Третіми стали дівчата з міста Мостиська, а після них відповідно команди з Трускавця та Городка.

Переможці та призери отримали нагороди. Та важливо, наголошувалося, що в такий спосіб відзначили свято особливої в житті кожного людини – Матері. А ще воно з’єднало дівчат з різних міст  і саме дружба перемогла на турнірі. 

Було визначено також найкращу волейболістку турніру. Таке змагання серед дівчат надалі може стати традиційним. Допомогли його провести меценати Володимир Малецький – голова Самбірської райспоживспілки, депутат районної ради та заклад громадського харчування «Old city pub».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news