logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Львівщині судитимуть рецидивіста, який до смерті побив знайомого

14-05-2021 12:031270

На Львівщині судитимуть рецидивіста, який до смерті побив знайомого

12 травня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Самбірського району про жорстоке побиття її 49-річного брата, мешканця того ж села.

 

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, на місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка, про якого йшлось у повідомленні, без ознак життя. В подальшому медики виявили у загиблого численні тілесні ушкодження, зокрема, в ділянці голови, а також пошкодження внутрішніх органів, тупу травму живота, які й призвели до смерті.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції, співробітники кримінальної поліції та інших служб відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції.

Як встановили правоохоронці, тілесних ушкоджень чоловіку завдав його 49-річний односельчанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Близько 16:00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник жорстоко побив знайомого.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Leopolis.news