logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

У Самборі готуються до відкриття реконструйованого стадіону

20-05-2021 10:275561

У Самборі готуються до відкриття реконструйованого стадіону

Учора, 19 травня, під час робочого візиту до Самбора голова Львівської ОДА Максим Козицький із своїм заступником Юрієм Бучком, іншими посадовцями ЛОДА, а також міським головою Юрієм Гамаром, головою РДА Іваном Ільчишиним проінспектували хід реконструкції спортивної арени міста – футбольного стадіону імені легендарного футболіста, в минулому граючого тренера місцевої команди Лева Броварського.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Зазначалось, що реконструкція стадіону – це спільно фінансований проєкт, тому до нього прикута певна увага. Загальна вартість робіт – понад 25 мільйонів гривень, з них 17 мільйонів виділено з державного бюджету. Свою частку вніс Самбір, трохи грошей додала Львівська обласна рада.

Реконструкція футбольного стадіону наближається до завершення. Самбір готується до його урочистого відкриття. Ця історична для міста подія запланована на середину червня. Тоді любителі футболу й уболівальники зможуть побачити на полі свою улюблену команду.

На стадіоні споруджено адміністративні корпуси, створено відповідні умови для футболістів. В одному з приміщень передбачено відкрити музей Лева Броварського, для якого триває збір експонатів. Тут будуть сучасні криті трибуни на 2 500 місць. Молодь зможе займатись також легкою атлетикою та волейболом. 

«Реконструйований у Самборі стадіон імені Лева Броварського, – сказав заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, який періодично відвідує цей об’єкт, – це наймасштабніший спортивний проєкт в області на субрегіональному рівні. Він дуже необхідний як для міста, так і району. А також чудовий приклад іншим, як слід працювати на перспективу та демонструвати, що в державі тривають якісні зміни».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news