logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

У Львові впродовж літа працюватимуть безкоштовні літні табори для дітей: перелік закладів позашкілля

10-06-2021 21:202880

У Львові впродовж літа працюватимуть безкоштовні літні табори для дітей: перелік закладів позашкілля
Фото: Львівської міської ради

У Львові вже розпочали роботу пришкільні та позашкільні табори для дітей. Всі табори безкоштовні та проводитимуться у режимі прогулянкових груп. Також діятимуть позаміські табори для дітей пільгових груп. У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, цьогоріч табори проводитимуться при 4 закладах загальної середньої освіти: Ліцей №21, Львівська середня загальноосвітня школа №71, НВК «ШЕЛ». Табори триватимуть приблизно 10 днів та відбуватимуться у режимі прогулянкових груп.

Крім цього, усі львівські діти мають змогу безкоштовно відвідувати табори при закладах позашкільної освіти, які також діють у режимі прогулянкових груп. Кожен заклад має свій план роботи. Табори діятимуть у всіх районах Львова на безкоштовній основі.

«До прикладу, на Погулянці є еколого-натуралістичний центр. Це є двотижневий такий курс, де діти можуть проводити своє дозвілля. Це й майстер-класи, екскурсії та цікаві квести», — прокоментувала керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик.

З переліком позашкільних закладів, при яких будуть проводитися табори, можна ознайомитись на фото нижче.

Також управлінню освіти підпорядковано два позаміські табори, які створені для відпочинку дітей пільгових категорій. Це табори «Старт» у Коростові та «Ватра» у Гребенові. Перебування там є безкоштовним, адже фінансується з міського бюджету. Цього року табори матимуть 3 зміни.

Щоб записати дитину у такий табір, потрібно подати заяву до адміністрації закладу, в якому навчається дитина. Першочергово путівки надаються дітям пільгових категорій: діти-сироти, напівсироти, діти позбавлені батьківського спілкування, а також діти учасників АТО-ООС, малозабезпечені, багатодітні.

Leopolis.news