logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львові поліцейські викрили двох зловмисників, які посеред ночі побили та пограбували перехожого

11-06-2021 19:031939

У Львові поліцейські викрили двох зловмисників, які посеред ночі побили та пограбували перехожого
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Слідчі повідомили львів’янам про підозру у скоєнні грабежу. За вчинене підозрюваним загрожує до шести років позбавлення волі.

Напередодні, 9 червня, близько 3.30 ночі, до поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що двоє невідомих побили його на вулиці та пограбували, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники служб відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції.

Як встановили правоохоронці, на вулиці Богдана Хмельницького у Львові до потерпілого підійшли невідомі та завдали йому кілька ударів в обличчя, після чого він впав на землю. Зловмисники продовжили наносити удари, а потім заволоділи мобільним телефоном, грошовими коштами, годинником та іншими цінними  речами, після чого втекли.

Оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції невдовзі встановили особи зловмисників - мешканців  Львова віком 22 та 36 років (останній неодноразово судимий).

Слідчі відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозри за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news