logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

МОН опублікувало роз’яснення щодо проведення творчих конкурсів під час вступної кампанії

16-06-2021 16:142880

МОН опублікувало роз’яснення щодо проведення творчих конкурсів під час вступної кампанії
Фото: kdpu.edu.ua

МОН продовжує публікувати серію відеороз’яснень з найбільш поширених питань, які турбують майбутніх студентів та їхніх батьків.

Про це йдеться на офіційному сайті Міносвіти.

Восьма серія – про вступні іспити та творчі конкурси під час вступної кампанії. Цього року вкотре вступні іспити і творчі конкурси будуть проводитись за таким же принципом, як і минулого року, – перед початком подання заяв.

Вступники на бюджет мають скласти вступні іспити та творчі конкурси з 1 до 13 липня. Важливо, що під час реєстрації та складання цих іспитів та творчих конкурсів заклади не мають права вимагати від вступників результати ЗНО.

Для вступників на контракт буде додаткова можливість скласти вступні іспити та творчі конкурси з 14 до 23 липня.

Як вступні іспити, так і творчі конкурси в закладах мають проходити мінімум у два потоки. Це робиться для того, щоб вони не відбувались, наприклад, в один день у двох закладах, які обрав вступник.

Реєстрація та складання творчих і вступних іспитів не є фактом подання заяв до закладу.

Ролики доступні на сайті МОН у розділі «Вступна кампанія 2021» та на офіційному YouTube-каналі Міністерства. 

Відеороз’яснення також супроводжуються відповідними інфографіками, які відображають основні етапи вступної кампанії. Вони розміщені в розділі «Вступна кампанія 2021» на офіційному сайті МОН та поширюються в соцмережах і засобах масової інформації. 

Leopolis.news