logo
23/04
22/04
21/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Львівстандартметрологія здійснює повірку медичного обладнання

16-06-2021 19:562634

Львівстандартметрологія здійснює повірку медичного обладнання
Фото: bsmu.edu.ua

Відомо, що профілактика та успішне лікування захворювань, особливо в час пандемії, неможливі без аналізів та лабораторних досліджень з метою правильного встановлення діагнозу. Під час лабораторних досліджень використовується ряд засобів вимірювальної техніки та обладнання медичного призначення.

Зокрема, Львівстандартметрологія використовує: 

  • дозатори піпеткові та поршневі;
  • камери Горяєва та Фукс-Розенталя;
  • ваги лабораторні;
  • гирі;
  • центрифуги лабораторні тощо.

Достовірність результатів досліджень та аналізів значною мірою залежить від справності та придатності до застосування перерахованих засобів вимірювальної техніки та обладнання. З цією метою заклади охорони здоров’я та медичні лабораторії, які турбуються про стан здоров’я пацієнтів та власну репутацію, звертаються в ДП «Львівстандартметрологія». 

Підприємство запрошує до співпраці заклади охорони здоров’я та медичні центри різних форм власності.

Львівстандартметрологія уповноважена на повірку широкого спектру засобів вимірювальної техніки, що застосовуються в законодавчо регульованій сфері, здійснює контроль метрологічних характеристик засобів вимірювальної техніки та контроль нормованих характеристик випробувального обладнання (технологічного, медичного тощо).

Нашими постійними партнерами та замовниками послуг є: КНП ЛОР «Львівський обласний центр служби крові», КНП ЛОР «Львівський обласний центр громадського здоров'я», КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова», КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний діагностичний центр», ДУ «Інститут патології крові та трансфузійної медицини НАМНУ», ТзОВ «Сінево Україна»,  ПП «Медичний центр «Інтерсоно» та інші.

Детальнішу інформацію та консультацію щодо отримання метрологічних послуг можна отримати: ДП «Львівстандартметрологія»,  м. Львів, вул. Заводська, 26, відділ повірки та калібрування ЗВТ геометричних та механічних величин, тел. (032) 298-67-92, E-mail: geom.lviv@gmail.com.

Leopolis.news