logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Львів’янин Олексій Яремій – бронзовий призер чемпіонату Італії з картингу

23-06-2021 11:423718

Львів’янин Олексій Яремій – бронзовий призер чемпіонату Італії з картингу
Фото: ЛОДА

На трасі поблизу муніципалітету Сарно в Італії відбувся п'ятий етап чемпіонату з картингу. Найкращі картингісти з усього світу змагались за нагороди у різних вікових категоріях. Серед них - 12-річний львів‘янин Олексій Яремій.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Італійські етапи чемпіонату з картингу проходять 4 дні, починаючи з вільних практик в четвер та п'ятницю, кваліфікаційних заїздів на час в п'ятницю, хітів, де можна покращити стартову позицію, в суботу, та серії фінальних перегонів в неділю. В одній з двох Олексій став бронзовим призером.

«Заїзди проходили під час надзвичайно спекотних умов, температура повітря була насправді пекельною. Графік змагань – дуже вимогливий, доводилось прокидатись о 7 ранку і повертатись на відпочинок часто після 10-12 годин на треку. Втім, Олексій зробив значний крок в розумінні ефективних стратегій та секретних навичок проведення перегонів», – розповідає батько Олексія Михайло Яремій.

За словами батька, дуже багато залежить від психологічного настрою, стану та вміння швидко концентруватись та бути максимально зібраним. Враховуючи, що цього досвіду можна набути тільки в перегонах, а можливостей в українського картингіста є інколи у двічі менше, ніж в інших гонщиків, це неймовірний результат.

Leopolis.news