logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

У будинку на вул. Руській, 8 стався обвал стіни: є загиблий (ОНОВЛЕНО)

19-07-2021 17:544976

У будинку на вул. Руській, 8 стався обвал стіни: є загиблий  (ОНОВЛЕНО)
Фото: автор: Роман Балук

У Львові на вул.Руська, 8 відбулось руйнування стіни нежитлового будинку. 

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області.

Зазначається, що повідомлення про обвал стіни надійшло до Служби порятунку «101», 19 липня о 16:39. 

До місця події направлено пожежно-рятувальні підрозділи Львова, які проводили розбір зруйнованих конструкцій. Під завалами було виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюється.

Як зазначили у пресслужбі Львівської міської ради, зараз на місці працюють бригади ДСНС, обставини обвалу встановлюються.

Як розповів голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, жодних дозволів на проведення ремонтних робіт у будівлі  на вул. Руській, 8, Львівська міська рада не видавала.

Наразі на місці трагедії перебуває перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко разом з представниками мерії, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Сталась трагедія на вул. Руській, 8. За попередньою інформацією, у дворі будинку у двоповерховому флігелі під час виконання робіт обвалилась стіна на другому поверсі.

Під завалами працівники ДСНС знайшли одного загиблого. З наявної інформації, завал стався під час виконання ним робіт. Зараз разом з головою району та керівником департаменту знаходимось на місці», - повідомив Андрій Москаленко.

 Leopolis.news