Атлети Львівщини отримали від ЛОДА майже мільйон гривень за вдалі виступи на змаганнях

https://leopolis.news/post/46496/atlety-lvivshchyny-otrymaly-vid-loda-mayje-milyon-gryven-za-vdali-vystupy-na-zmagannyah

22/07/2021

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Такі премії у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту атлети Львівщини отримують щоквартально. За підсумками квітня-червня грошові винагороди призначени 103 спортсменам та 64 тренерам. Грошову винагороду у такій же сумі від Львівської ОДА отримав і чемпіон Європи з карате Станіслав Горуна.

Серед тих, хто отримав найбільші нагороди цього кварталу, чемпіонка Європи з вільної боротьби Оксана Чудик. Її премія - 30 тисяч гривень. Таку ж грошову винагороду отримав чемпіон Європи з карате Станіслав Горуна. 25 тисяч гривень отримав Віталій Верегелес - веслувальник, що став бронзовим призером Кубку світу та чемпіонату Європи. 15 тисяч гривень отримала чемпіонка Європи зі стрільби кульової Юлія Коростильова.

«Такі винагороди, звичайно, є лише необхідним мінімумом, коли ми говоримо про спорт високих досягнень. Це люди, які своєю працею, своїми перемогами, прославляють Львівщину на рівні держави, а державу на рівні світі. Перемоги ніколи не бувають легкими, це результат тривалої роботи, який має бути належно оцінений»,  –  зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як. 

Нагадаємо, сьогодні голова Львівської ОДА відзначив також з нагоди професійного свята тренерів Львівщини, чиї вихованці впродовж другого кварталу 2021 року показали надзвичайно високі результати на національних та міжнародних змаганнях. 

Leopolis.news