logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
12/04
2 ...

Делегація ректорів українських вишів відвідала Грузинський авіаційний університет

23-07-2021 12:124361

Делегація ректорів українських вишів відвідала Грузинський авіаційний університет
Фото: МОН

Під час робочого візиту до м. Тбілісі (Грузія) делегація ректорів українських закладів вищої освіти на чолі з Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом відвідали Грузинський авіаційний університет.

Про це повідомляє пресслужба Міносвіти.

Сергій Шкарлет обговорив з ректором ГАУ Серго Тепнадзе питання співпраці у сфері вищої освіти. Варто зазначити, що Серго Тепнадзе свого часу  закінчив із відзнакою Київський інститут інженерів цивільної авіації (наразі Національний авіаційний університет).

Міністр освіти і науки України окреслив можливості гармонізації освітніх програм для академічної мобільності студентів і викладачів та наголосив на важливості підготовки висококваліфікованих фахівців у цілому.

Ректор Національного авіаційного університету України Максим Луцький, своєю чергою, розповів про технічний, освітньо-науковий, кадровий потенціал НАУ та перспективи спільного навчання, перепідготовки і підвищення кваліфікації фахівців авіаційної галузі обох країн.

Українську делегацію ознайомили з матеріально-технічною базою Грузинського авіаційного університету та Науково-дослідним центром, а також із можливостями факультету льотної підготовки ГАУ у м. Телаві, де студенти університету проходять льотну практику.

Leopolis.news