З нагоди старту Олімпіади у Львові підняли прапори України та НОК

https://leopolis.news/post/46556/z-nagody-startu-olimpiady-u-lvovi-pidnyaly-prapory-ukrany-ta-nok

23/07/2021

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Від імені міського голови Львова маю приємність привітати всю спортивну громаду та наших українських спортсменів-олімпійців. Зараз в Токіо є 8 львів’ян, кожному з яких ми бажаємо вдалого виступу та перемоги. Але не варто забувати, що вже участь в Олімпійських іграх – це вершина самореалізації у спорті.

Наші олімпійці отримають всі нагороди, їхні сили примножуватимуться, якщо ми будемо єдині, будемо підтримувати їх. Саме для такої підтримки Львівська міська рада облаштувала спеціальну фан-зону у дворику Ратуші, тому запрошую всіх львів’ян приходити, вболівати та підтримувати наших спортсменів», – сказав Любомир Зубач.

«8 львів’ян у числі 158 українських представників отримали ліцензії для виступу на найбільшій спортивній події світу – Олімпійських іграх. Загалом в Олімпіаді в Токіо візьмуть участь 12 500 спортсменів. На змаганнях розіграють 339 комплектів нагород. Побажаємо нашим спортсменам виступити якнайкраще та привезти до нас повні кошики медалей», – наголосив Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області.

Нагадаємо, Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо триватимуть з 23 липня до 8 серпня. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Львів представлятимуть восьмеро спортсменів:

Оксана Лівач (вільна боротьба)

Алла Черкасова (вільна боротьба)

Тетяна Кіт (вільна боротьба)

Олена Старікова (велоспорт)

Христина Погранична (художня гімнастика)

Станіслав Горуна (карате)

Павло Коростильов (кульова стрільба)

Вероніка Марченко (стрільба з лука)

Leopolis.news