logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Будівлі шести українських університетів модернізують, серед них є львівський ВНЗ

27-07-2021 15:124451

Будівлі шести українських університетів модернізують, серед них є львівський ВНЗ
Фото: lpnu.ua

Шість українських університетів отримають кошти на модернізацію та підвищення енергоефективності навчальних будівель та гуртожитків у межах реалізації проєкту «Вища освіта в Україні».

Проєкт реалізується за підтримки Європейського інвестиційного банку та гранту Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля, повідомляє osvita.ua.

Зокрема, участь у проєкті візьмуть Вінницький національний технічний університет, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Національний університет «Чернігівська політехніка» та Сумський державний університет.

Очікується, що до цих університетів невдовзі приєднаються ще вісім закладів вищої освіти, які на конкурсній основі вибороли право взяти участь у другому етапі проєкту.

Загалом Європейський інвестиційний банк має намір інвестувати 120 млн євро у комплексну термомодернізацію українських університетів.

Leopolis.news